Over

Het ontstaan van Esposa

Gerda (moeder van Marlou) probeert Marlou al een tijdje enthousiast te krijgen om een damesgroep te starten. Voor Marlou was het nu een goed moment om hier toch maar eens naar te luisteren 😊. Ondertussen had Gerda Anouk ook al gepolst… Marlou en Anouk spraken elkaar en het zaadje was geplant… Marlou vroeg Tessa en Anouk vroeg Linda en in februari zijn we bij elkaar gekomen.


Het was al snel duidelijk wat we voor ogen hebben met het groepje: We willen iets betekenen voor de maatschappij en met name voor de Noord. We willen dat elke dame naar deze avond uitkijkt, iets komt brengen, iets komt halen en met nóg meer energie naar huis gaat. We zijn op zoek naar inhoud en diversiteit.


Anouk had al een naam bedacht: ‘Esposa’. Dit betekent ‘vrouw’ in het Spaans en spreek je uit als Espossa. Waarom hebben wij de Esposa’s gekozen die hier nu bij elkaar zijn? Omdat we op zoek waren naar diversiteit, naar vrouwen met inhoud, die de groep kunnen verrijken en die iets voor de Noord willen betekenen, ergens in de leeftijd tussen 30 en 50 jaar.

%d bloggers liken dit: