Wensen in vervulling 2022

Tijdens de Wensboomdag op zondag 19 december 2021 zijn er weer heel veel wensen in de Wensboom gehangen, maar dit jaar zijn er ook een hoop diensten aangeboden.

Hoe mooi is het om een wens te vervullen door iemand die een dienst heeft aangeboden. Dat maakt de slogan “Voor De Noord door De Noord” alleen maar mooier!

Hieronder vind u de korte verslagen van de wensen die in vervulling gaan in 2022.

Lieve tante

Een wens van Yara voor tante Linda. Ze heeft het een beetje moeilijk gehad en is zo lief voor Yara EN ze maakt mooie vlechten bij Yara. Dus een bloemetje en een dikke knuffel heeft Linda heel erg blij gemaakt. Goed gedaan Yara!!

Nieuwe sokken 🧦

Een leuke en hele handige wens in vervulling laten gaan. Gerrie heeft nieuwe wandelsokken gekregen van alle Boekels.
Gewoon omdat hij een bijzondere man is met een ongekende passie voor ons dorp en de kerk. Met deze sokken kan hij volgende week met de dames van de Camino zijn pad vervolgen. 😃👍🏻

Van mijn lieve kids

Zo lief 😍🥰. Ben verrast door Eva en Wes die een wens bij Esposa De Noord hebben ingediend afgelopen keer bij de Wensboom. Wat een schatten van kids heb ik toch 🥰.

Motorrijden met ooms

Hoi dames van Esposa! Ik wil jullie hartelijk danken voor het in vervulling laten gaan van een wens die in de wensboom van 2020 er voor mij is in gehangen! De wens was een dag motorrijden met mijn ome Marco, die overigens ook de wens in de wensboom had gehangen! Vandaag, 04 juni, zijn we een op Texel aan het toeren geweest waarbij mijn ome Koos ook gezellig meegereden heeft! Mijn ooms reden op eigen motoren en voor mij hebben jullie het mogelijk gemaakt om op een Honda motorfiets van SNOEK MOTOREN te mogen rijden! Nogmaals dank, deze dag was voor mij onvergetelijk! Vriendelijke groet, Jürgen Wester

Glow in the dark

We hebben een super avond gehad. Oma heeft intens genoten en was zeer verrast. De taart van Ans was zalig! En we hebben gelachen met het glow golfen. Kortom, alles waarvoor we het wilden doen! Heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!!

Een mooie muzikale wens…..

Een mooie wens van Lara en Koen van Schagen voor opa en oma. 
Oma is al langere tijd ziek en opa verzorgt haar heel goed. Daarom een muzikale verassing verzorgt door @devrolijkenoot (www.samenvoorwaarts.nl) onder het genot van een lekker bakje koffie met overheerlijke rocky road! Gemaakt door onze eigen esposa Milou! Deze wens is ook door Arno en @Silvia Groen ingezonden!! 🤗

Aangeboden dienst vervult wens…..

Ria Westmeijer wenste iets leuks of lekkers voor Elly Wester. 

En Femke heeft samen met haar moeder een overheerlijke appeltaart gebakken. Deze dienst kwam goed van pas. 👍

Nieuwe buurvrouw

Mariska wilde haar nieuwe buren verwelkomen. Na ruim twee jaar klussen wonen ze in hun paleis. Simone en Floor Drenth hebben een prachtige taart gebakken voor ze. 🍰 🥰

Lieve buurvrouw

We zijn weer wensen aan het vervullen. ✨Christianne wenste een mooie plant voor haar buurvrouw. Nadat er afgelopen winter brand is geweest bij haar. Wim Haisma heeft voor een prachtige plant gezorgd. Dank daarvoor!!

%d bloggers liken dit: