Wensen gaan in vervulling….

KANJERS!

Tijdens de Wensboomdagen van 2020 hebben wij maar liefst 153 wensen opgehaald. In januari hebben wij besloten om alle wensen in vervulling te laten gaan. We zijn er nog niet, maar we schieten al aardig op en wat is dit fantástisch om te doen!!

Wij hebben natuurlijk niet alle wensen zelf uitgevoerd. En daaromwillen wij de KANJERS die ons zo goed geholpen hebben even in het zonnetje zetten!!

Deze kanjers hebben zelf contact met ons opgenomen om hun diensten aan te bieden: gewéldig! Enorm bedankt hiervoor!

Dit heeft ons aan het denken gezet, want dit past helemaal bij onze slogan 
‘Voor de Noord… door de Noord’

Wensboom De Noord 2021
Dit jaar toveren wij op zondag 19 december de kerstboom op het Annaplein weer om tot Wensboom De Noord.
Wij willen u alvast laten weten dat u dit jaar de gelegenheid krijgt om uw diensten aan te bieden. Daarom ziet de wenskaart er dit jaar iets anders uit. U kunt op de achterkant  een wens invullen, maar u kunt de kaart ook gebruiken als u een dienst wiltaanbieden. Schrijf hierop wat u in uw hoofd heeft, dan kijken wij of we uw dienst kunnen koppelen aan een wens van iemand anders. 
In het volgende Contact leest u hier meer over!

Muzikale wensen

Bij deze een muzikale wens voor Pé en Thijs. Anna en Irma kwamen de heren met een privéconcert verrassen ’tussen de schuifdeuren’ in de voorkamer van Pé. Wat een gezellige wens was dit! Er werd fanatiek gedanst op heerlijke muziek. De wenser en Anna en Irma superbedankt!! Zonder jullie hadden we de wens niet zó mooi kunnen uitvoeren.

Tuinman en de speeltuin

Jos van Schagen heeft een heerlijke taart ontvangen. Gewenst voor hem door Paul en Rina Oudeman omdat hij het gras van het speeltuintje altijd zo netjes bijhoudt. Meneer Pieter de Bruijn was weer zo lief om een overheerlijke slagroomtaart te maken. Bedankt!

Het verleden

Esposa-dames Marion en Arianneke hebben mevr. Rinkel, mevr. Veldman en mevr. van Stralen meegenomen voor een bezoek aan museumboerderij De Anloûp in Zuidermeer. Eerst even een lekker bakkie met een stukkie zelfgemaakte appeltaart. Daarna een rondleiding door het verleden van West-Friesland. Prachtig! Een gezellige ochtend waarbij er 3 wensen zijn gecombineerd.

Nederlands damesteam Handbal

Marjon Berkhout heeft een wedstrijd van de Nederlandse dames handbal gekeken. Samen met haar zoon Lau heeft zij zich ondergedompeld in het oranje gedruis. Een mooie wens van haar andere zoon Ross omdat hij vindt dat ze dit enorm heeft verdiend. Zo te zien hebben ze genoten 🇳🇱

Even verwennen….

Twee weken geleden hebben we Cindy van Stralen verrast. Samen met haar zus kreeg ze een verwenbehandeling bij Kirsten Schuit van Tanning- en Beautysalon Heerhugowaard. Dit omdat ze altijd klaar staat voor haar man Marc, die afgelopen jaar behoorlijk ziek is geweest. Er waren maar liefst twee wensen ingediend voor Cindy en dat is ook dik verdiend!

Meer dan 50 jaar Contact

We staan niet stil…..we zijn wel even op vakantie geweest, maar de wensen gaan gewoon door. Dit keer een wens voor Paul en Nel Mooij 😍🥰

Bericht van Liesbeth (Facebook 1-8-2021)

“Wat hebben we een prachtige dag gehad. Een wens van Mariët voor haar Cees. We werden opgehaald door de spelersbus van Edwin Groen. Naar het “Mooiste Museum van Nederland”. Koffie en appelgebak, daarna schilders workshop, buffet van Ien’s kookservice, rondleiding van Edwin en afsluitend een zangeres. Op de valreep nog een eissie toe! Bedankt. Lieve dames van Esposa De Noord”

Lieve wens voor oma

Floor had een lieve wens voor haar oma Ria. Een “verrassingsfietsdag”. “Oma houdt van fietsen! Ze verdient een gezellige dag samen met haar vriendinnen 🥰” Ria heeft samen met de dames van de handbal een geweldige fietspad gehad. Ze hebben heerlijk genoten op het terras met koffie en gebak!

In het zonnetje

Weer iemand blij gemaakt (Anita de Lincel) Hoewel….? Anita geeft liever aan iemand 🥰. En nu wordt Anita zelf in het zonnetje gezet door haar lieve overburen. Lekker samen naar de sauna, waar Anita erg veel van houdt. Voor Anita haar gezondheid is dit heel erg fijn! Anita, geniet er lekker van 🙌

Dinertje van Mart.

Voorheen gingen Nic en Ans de Wit regelmatig eten bij Mart Bleeker. Doordat zij beide i.v.m. hun gezondheid niet meer in staat zijn naar Bleeker te gaan voor een etentje, is de wens dat zij nog een keertje lekker kunnen genieten van een dinertje verzorgd door Mart Bleeker. Ook deze wens is weer gelukt en zoals te zien is op de foto is ervan genoten (zelfs 2x 😃)! Wat ontzettend fijn….

Etentje met oude buurtjes.

Bedankje van Nico Bakker;

Hallo Esposa, goeiemorgen. Ik heb gisteravond een heel gezellige avond gehad met mijn oude buurtjes Roel en Erna de Haan. Het is nog laat geworden. Het was voor mij heel verrassend dat zij opeens voor mijn neus stonden met een zak eten. Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor het organiseren van deze avond. Ik heb het zeer gewaardeerd. Mvg Nico Bakker

Van katorze voor Arno en Sylvia.

Wat een verassing…Na een dag hard werken krijgen Arno en Sylvia Groen een heerlijk diner aangeboden door Katorze. Het heeft ze heerlijk gesmaakt!

Een lekker dagje….

De wens van Finn voor zijn vriendin Mandy vervult. Hij wil heel graag lekker een dagje met haar weg omdat ze een nogal moeilijke tijd achter de rug heeft. Esposa heeft geregeld dat ze samen een dagje gaan kanoën en daarna bij de Luwe Stek nog even lekker wat kunnen eten. Geniet ervan Mandy en Finn!

Mooie nageltjes

Deze leuke oma’s en schoonmoeder zijn heerlijk in het zonnetje gezet door onze eigen Esposa Arianneke! Ze heeft de nageltjes weer laten blinken. Wat zijn ze mooi geworden en wat hebben deze oma’s dit DIK verdiend!

Wel 5 wensen voor Lieke!

En alle wensen hadden raakvlakken met elkaar. Stoer, trekkers, quadrijden, Deutz…

Ze zijn allemaal vandaag op Lieke haar verjaardag in vervulling gegaan. Lieke mocht vandaag een rondje op de DEUTZ trekker en daarna op school ontvangen worden door haar klasgenoten. Zij hadden een erehaag voor haar gemaakt.
Voordat dit ritje werd verzorgd ontving Lieke eerst een verrassingspakket van DEUTZ FAHR. Door de Haan bv. Mede mogelijk gemaakt!!

Lieke zit op school en weet nog niet dat haar vanmiddag weer een verrassing te wachten staat….. wordt vervolgd😁

Vervolg voor … Lieke

De 5 wensen zijn ook niet voor niks… Lieke heeft eind 2020 te horen gekregen dat zij suikerziekte heeft. En dat is ontzettend moeilijk voor haar. Vandaar deze mooie wensen speciaal voor Lieke 🥰

Lieke is opgehaald uit school met een stoere quad. Uiteraard mocht Lieke een rondje rijden op het schoolplein en thuis op haar erf. Lieke heeft er enorm van genoten. En als klap op de vuurpijl, mag Lieke de quad 2 dagen houden om elke dag een rondje te rijden.

Lieke haar wensen zijn uitgekomen. Een hele blije stoere Lieke!!! 🥰🎉😎

10 ritjes met de bakfiets

Een mooie wens van de buren voor Jan, Suus en Jackie. Een 10-rittenkaart voor het gebruiken van de bakfiets die ter beschikking is gesteld door Edwin Groen Tweewielers. Zij kunnen nu gezellig, met Jackie in de bakfiets, ritjes maken. Wat komt dat goed uit met dit schitterende weer. Veel plezier Jan, Suus en Jackie. 🤗 🚲 ☀️

Bedankje op FB van een blije Esther

MAF door De Noord voor De Noord!

Wat een geweldige actie van Marco Smids (Marco’s Afwerkings Firma). Hij heeft voor de Wensboom een dagje stucen aangeboden, zodat de wens voor Judith is uitgekomen. Deze wens kwam van de groep “Jong van geest op oude paden”. Haar hal is opgeknapt. Wat super dat Marco daar tijd voor heeft gemaakt!!

Marco Smids ontzettend bedankt voor dit fantastische gebaar! 👏

De plaat en z’n verhaal…

Een van onze oudste inwoners van De Noord, Jaap Westmeijer, heeft een plaat aangevraagd op Radio NH van Jim Reeves. Dit heeft hij gedaan voor Annelies Knol die iedere ochtend vroeg de krant bezorgd. Altijd stipt op tijd! Zij doet de krant zo in de bus dat Jaap niet eens meer hoeft te bukken, aldus Jaap. En soms, als er een belangrijk nieuwtje is, schrijft Annelies dat bovenaan op de krant!!

Vandaar deze mooie wens voor Annelies van Jaap. De plaat is gedraaid op de radio voor Annelies en ze hebben er samen naar geluisterd. Zo leuk!

Wat een mooi gebaar!

Hier wordt je toch blij van….Wim Borst helpt behangen bij Judith Ursem. Judith heeft deze wens ontvangen van haar vader en moeder, Ans en Gerard Ursem. Zij helpen zelf ook dag in, dag uit bij Judith in haar nieuwe huis, maar behangen is echt vakwerk. Zij wensten iemand die Judith wilde helpen met behangen. Bedankt Wim Borst voor je lieve hulp en vakmanschap! 👍

“Jong van geest op oude paden”

“Jong van geest op oude paden” helpen Judith Ursem met schoonmaken/verhuizen. Met z’n allen maken ze haar oude woning schoon. Ook Maf (Marco’s Afwerkingsfirma) kwam langs in haar nieuwe huis om te kijken wat hij voor haar kan doen. Dames en Gerrie, bedankt voor deze wens en jullie hulp! 🪣🧽🧹

Meesterbakker bakt wens voor team St. Joseph school

Kijk eens wat een “lekkere” wens dit is! Het team van de St. Joseph school heeft een taart ontvangen omdat ze zich zo goed staande houden in deze zware en moeilijke tijd.“Meester bakker” Pieter de Bruijn heeft deze heerlijk slagroomtaart verzorgd.Geniet ervan team St. Joseph school! 🏫🥰🍰

Nog meer ontbijtjes uitgedeeld..

Dagwinkel Groen

Samen is niet alleen…🥰

Gisterenavond is de wens voor Jaap Bleeker in vervulling gegaan en daarmee ook gelijk de wens van Jorien Borst. Voor Jaap werd gevraagd om een lekkere maaltijd. Liefst suddervlees, want dat kan hij zelf niet maken.

Jorien haar wens was, bij iemand die alleen is, gezellig om een kopje koffie of thee. Maar eten is natuurlijk helemaal leuk!

Iens kookservice heeft een lekker pannetje suddervlees gekookt en Jaap en Jorien hebben gezellig samen gegeten. Superleuk!! Jaap was er ontdaan van…. Hier doen we het allemaal voor. Prachtig toch?

Avondje thuis uit

Hart onder de riem

Als hart onder de riem in deze moeilijk tijd, een borrelpakket gewenst voor Ben en Mary-Ann, beheerders van Sporthal De Noord. Hopelijk kunnen zij hun activiteiten weer snel opstarten en zullen we elkaar weer ontmoeten in de mooie en gezellige Sporthal Noorderend!

Wensen voor Ellen

We hebben weer een speciale wens in vervulling laten gaan. Ellen Dekker was blij verrast met dit pakket. Een wens door meerdere mensen speciaal voor haar. Geniet, bij de kachel, lekker van je pakket Ellen. 🤗

Een mooie wens voor de kinderen St. Joseph school.

Dankzij de wens van Jos Mooij worden er tijdens de lockdown door meester Yorick sportactiviteiten op het schoolplein georganiseerd. Wel 2 keer in de week mogen alle kinderen van de St. Joseph school lekker komen uitrazen!! En zo komen ze, mede dankzij de wens van Jos, weer eventjes bij elkaar. Hoe fijn en mooi is dat?!

Blije gezichten!

Kijk eens wat een blije gezichten! 😍💫

Nog veel meer wensen in vervulling.

Dit weekend weer veel mensen in De Noord blij gemaakt 😍🤗. Er zijn maar liefst 24 bossen tulpen uitgedeeld dit weekend. Hoe mooi is dat…….

Weer een wens in vervulling gegaan.

De hele buurt (in De Riek) kon van deze wens meegenieten. Als iemand cake gaat bakken voor de hele buurt om iedereen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden, dan wordt je toch blij! 🙂

De eerste wens in vervulling.

De eerste wens is in vervulling gegaan!! Prachtig om dit te doen. Het geeft zoveel kracht, steun en voldoening in deze moeilijke tijden. Een mooi moment……

Wat een mooi weekend Wensboom de Noord!

Wat een prachtig weekend hebben wij achter de rug. We hebben maar liefst 153 wensen mogen ontvangen! Wij gaan ons best doen om vele mensen blij te maken. Namens Esposa heel erg bedankt!! En tot snel…

%d bloggers liken dit: